Licentiekosten

Basislicentie per gebruiker:
€ 435,- per jaar

Variabele kosten:
0,8% van de via Praktijkdata gefactureerde bedragen

Optionele kosten metingen:
€ 2,35 per dossier

Optionele kosten cliëntenportaal:
€ 1,65 per dossier

Periodieke updates: inbegrepen
Helpdesk (e-mail): inbegrepen
Helpdesk (telefonisch): inbegrepen
Training: in overleg
Gegevens conversie: in overleg

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Prijzen & offerte

Per gebruiker heeft u een basislicentie nodig. De kosten hiervan worden per jaar afgerekend. Iedere basislicentie is inclusief:
  • gebruik van de software, met automatische updates
  • 10 GB opslagruimte (ruim voldoende voor grote hoeveelheden documenten & e-mail)
  • veiligheidsvoorzieningen voor de software, inclusief dagelijkse back-up
  • gratis toegang tot ondersteunende voorzieningen als de helpdesk en documentatie

Een deel van de kosten van Praktijkdata is variabel, waardoor het ook betaalbaar is voor parttimers. Dit variabele deel wordt berekend op basis van de bedragen die u via Praktijkdata factureert en declareert. Dit variabel bedrag wordt bij aanvang van de eerstvolgende periode tegen het vermelde percentage in rekening gebracht.

Offerte aanvragen

Indien u gebruik wilt maken van het systeem kunt u het offerteformulier invullen. Met behulp van de ingevulde gegevens wordt een offerte voor u aangemaakt en naar u opgestuurd. Nadat u deze offerte heeft ondertekend en geretourneerd, controleren wij de gegevens, vervolgens kunt u direct aan de slag.

Gaat u voorkeur uit naar een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

Implementatie

Zodra u een licentie voor Praktijkdata aangeschaft heeft, gaan wij direct aan de slag om het systeem voor u klaar te zetten. Hiervoor maken we een aparte applicatie aan op de webserver, zodat u in uw eigen beveiligde omgeving komt te werken. Standaard wordt een compleet nieuwe database voor u aangemaakt, waarin u uw gegevens kunt invoeren.

Afhankelijk van de vooraf gemaakte afspraken is het ook mogelijk om gegevens te laten importeren, bijvoorbeeld wanneer u andere software gebruikt voor het bijhouden van uw praktijkgegevens en overstapt naar Praktijkdata.

Mocht u behoefte hebben aan uitgebreide training in het gebruik van de software, dan is dit uiteraard mogelijk. Ook specifieke wensen aangaande Praktijkdata kunnen gerealiseerd worden, bijvoorbeeld een bepaalde manier van invoeren of vereiste koppelingen.