Cliëntenportaal en e-health


E-health modules klaarzetten
Klik voor vergroting
Vanuit overheid en zorgverzekeraars wordt steeds meer gestimuleerd om e-health in uw praktijk te gebruiken. Bij verschillende zorgverzekeraars wordt dit zelfs financieel beloond. Praktijkdata speelt hierop in met behulp van een eenvoudig te gebruiken e-health functie in combinatie met een online cliëntenportaal. Via de e-health functie in Praktijkdata kunt u verschillende modules klaarzetten, zoals dagboeken, educatiemodules en vragenlijsten.

Hierbij bent u niet gebonden aan standaard e-health modules. U kunt namelijk geheel zelfstandig via een editor in Praktijkdata e-health modules aanmaken en samenstellen. Daarmee kunt u de inhoud helemaal zelf bepalen en op maat aan de cliënt aanbieden.

Daarnaast kunt u via de geïntegreerde communicatiemodule berichten versturen en ontvangen. Verder kunt u vanuit het dossier documenten delen met de cliënt, zoals het behandelplan, rapportages en brieven. Op een zeer eenvoudige wijze kunt u een inlogaccount aanmaken voor de cliënt waarmee deze kan inloggen op het cliëntenportaal van Praktijkdata. Uiteraard is dit portaal zeer streng beveiligd, zodat alleen bevoegden toegang hebben tot hun eigen gegevens.