Koppelingen


Het invoeren van cliëntgegevens is foutgevoelig en kan veel werk zijn. Daarom bevat Praktijkdata een koppelmogelijkheid voor uw website. Daarmee kunt u bijvoorbeeld de gegevens uit een aanmeldingsformulier op veilige wijze in Praktijkdata laten overnemen.

In Praktijkdata zit veel functionaliteit, maar voor sommige functies kan het handig zijn te koppelen met externe, gespecialiseerde systemen. Zo kan Praktijkdata koppelen met Zorgmail en ZorgDomein, systemen waarmee u via een beveiligd netwerk op digitale wijze rapportages en verwijzingen naar huisartsen en verwijzers kan sturen. Ook kan Praktijkdata koppelen met verschillende boekhoudsystemen en het medicatievoorschrijfsysteem Farmed.

Routine Outcome Monitoring (ROM) is tegenwoordig een populair hulpmiddel in de GGZ. Verzekeraars belonen het gebruik van diverse ROM systemen. Praktijkdata bevat een geïntegreerde module voor metingen met een aantal veel gebruikte vragenlijsten. Wilt u gebruik maken van andere vragenlijsten, dan is het mogelijk een extern ROM-systeem te gebruiken. Want Praktijkdata kan ook gekoppeld worden aan gespecialiseerde ROM-software, zoals Embloom en BergOp.

Veel zorgverleners gebruiken e-health software. U kunt via onze e-health module in Praktijkdata zeer eenvoudig e-health aanbieden aan uw cliënten. Daarnaast kan Praktijkdata gekoppeld worden aan de softwaresystemen van externe e-health aanbieders, zoals MyMindspace.