Agenda en planning


Agenda met afspraken en notities
Klik voor vergroting
Om uw consulten efficiënt in te plannen is er uiteraard een agenda in Praktijkdata voorhanden. Bij het toevoegen van een afspraak kunt u de benodigde gegevens invoeren die van belang zijn voor een goede dossiervorming. Dit betreft onder andere gegevens als cliënt, locatie en tijdstip. Tegelijkertijd voert u hier gegevens in voor de facturering (zodat u daar later minder werk van heeft), zoals afspraaktype en eventuele facturatie opmerkingen.

Het systeem ondersteunt u bij het inplannen van consulten. Zo krijg u bijvoorbeeld een melding wanneer een consult op een niet-beschikbaar tijdstip wordt ingevoerd. Daarnaast kunt u uw werkrooster indien gewenst toevoegen aan de agenda. U kunt voor uzelf en eventueel per medewerker een dergelijk werkrooster aanmaken, zodat u en het secretariaat in één oogopslag de beschikbaarheid kunt zien van dagen en tijdstippen in de agenda.

Naast consulten kunt u ook overige afspraken en notities invoeren in de agenda. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vrije dagen, taken en herinneringen.